Προτεινόμενα

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα zempili.gr αποτελεί ιδιοκτησία της Ελένης Ζεμπίλη με έδρα το Ρέθυμνο Κρήτης . Δηλωμένη έδρα αποτελεί το κατάστημα στην οδό Λεωφόρο Κουντουριώτη 109, με αριθμό τηλεφώνου 2831505717 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το zempili.gr παρέχει στον ΠΕΛΑΤΗ τις ακόλουθες υπηρεσίες, οι οποίες υπόκεινται στους εξής Όρους Χρήσης

Ο Πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.zempili.gr.

Ο Πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσεως όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικό κατάστημα www.zempili.gr.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του Πελάτη, πλην της δημοσιεύσεώς τους στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του.

Πελάτες του ηλεκτρονικό κατάστημα www.zempili.gr, γίνονται όσοι εγγράφονται από την επιλογή "Νέος Πελάτης" της ιστοσελίδας Εισόδου.

Περιγραφή της υπηρεσίας

 • Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.zempili.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων.
 • Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες στο e-shop, αρκεί να έχει εγγραφεί ΜΙΑ φορά, στην ιστοσελίδα εισόδου του e-shop, επιλέγοντας Νέος Πελάτης. Ο Πελάτης εγγράφεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
 • Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (username) και Κωδικός Πελάτη (password) που έχει δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:
 • Να δει τα περιεχόμενα του ΚΑΛΑΘΙΟΥ ΑΓΟΡΩΝ του.
 • Υπάρχει ένα καλάθι αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.zempili.gr. Ο Πελάτης μπορεί να αγοράσει προϊόντα, για τα οποία ανά πάσα στιγμή (δίνοντας το username και το password) είναι δυνατή η επισκόπηση, ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) των περιεχομένων τους.
 • Να δει τις ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ που έχει τοποθετήσει στο κατάστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.zempili.gr.
 • Να δει ΠΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ με προϊόντα που ανήκουν στο κατάστημα του e-shop.
 • Να οριστικοποιήσει τις παραγγελίες του και να πληρώσει ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ.
 • Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του όπως αυτά παρατίθενται λεπτομερώς παρακάτω.

Στοιχεία Πελάτη

 • Στοιχεία που καταχωρούνται κατά την εγγραφή νέου Πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.zempili.gr, η οποία είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ανήκει στον www.zempili.gr, ζητούνται τα εξής στοιχεία εγγραφής: Όνομα, Επίθετο, Όνομα ή επωνυμία εταιρίας, Δραστηριότητα, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, Fax, Διεύθυνση e-mail, Α.Φ.Μ, Δ.Ο.Υ
 • Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα και βρίσκονται στη διάθεσή του προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας του Πελάτη.

Χρήση των στοιχείων του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.zempili.gr

 • Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα συλλογής προσωπικών δεδομένων μόνο των Πελατών εκείνων που: είτε έχουν τοποθετήσει παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα. είτε έχουν κάνει εγγραφή μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. H συλλογή των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη, ώστε να υποστηρίζονται οι συναλλαγές τους μέσω του site, δηλ. να αποστέλλονται οι αγορές τους και να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, λίστα διευθύνσεων κ.λ.π.
 • To site www.zempili.gr, δεν θα διανείμει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεση του Χρήστη. Τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη είναι δυνατό να αξιοποιηθούν στο μέγιστο για τη δημιουργία προσωπικού περιεχομένου, υπηρεσιών και διαφήμισης σχετικών με το website μας.
 • O Πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του www.zempili.gr, όλων των προσωπικών του στοιχείων που κοινοποίησε κατά τον ως άνω τρόπο στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του, εφόσον: έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του www.zempili.gr εάν υπάρχουν οφειλές αυτού προς το www.zempili.gr.

 

Υποχρεώσεις Πελάτη

 

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.zempili.gr, υποχρεούται :

 • Να μη χρησιμοποιεί το δίκτυο του ηλεκτρονικού καταστήματος www.zempili.gr, για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του www.zempili.gr, για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.
 • Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.
 • Να ΤΗΡΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ηλεκτρονικού καταστήματος www.zempili.gr ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΤΟΥ Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΥΤΟΥ.
 • Να παρέχει πλήρη και ορθά στοιχεία εγγραφής τα οποία καταχωρούνται κατά τη διάρκεια της εγγραφής και για τα οποία παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης.
 • Να ενημερώνει τα Στοιχεία εγγραφής του έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα αληθή τρέχοντα προσωπικά στοιχεία του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία εγγραφής του Πελάτη, η www.zempili.gr, έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό Πελάτη.
 • Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password) στις υπηρεσίες του www.zempili.gr.
 • Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το www.zempili.gr μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του.
 • Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από το λογαριασμό του στο τέλος του κάθε συνόδου (session).
 • Να παρέχει ορθά Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί στο κατάστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.zempili.gr.

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

 • Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την υπηρεσία ή να τη διακόψει προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του e-shop, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, στο παρόν, αναγραφόμενους όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα www.zempili.gr δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.
 • Προϊόντα και πληροφορίες - Ευθύνη του www.zempili.gr
 • Το website www.zempili.gr, δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στον πελάτη από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών του e-shop προερχόμενη, από ΑΠΩΛΕΙΑ, Ή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΗΨΗΣ, Ή ΜΗ ΛΗΨΗ, Ή ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ Ή ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
 • Το www.zempili.gr, δεν υποχρεούται εγκατάστασης των προϊόντων του e-shop.

Πολιτική παραπόνων

 • Το κατάστημα μας εφαρμόζει φόρμα παραπόνων. Η ανταπόκριση στις παρατηρήσεις και τα παράπονα που μπορεί να προκύψουν από τη συνεργασία μας, αποτελούν βασική προτεραιότητα για εμάς. Με αυτόν τον τρόπο, μας βοηθάτε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην εξυπηρέτηση που σας προσφέρουμε. Μπορείτε να μας προβάλετε τα παράπονα σας μέσω της ειδικής φόρμας ή εναλλακτικά μέσω email . Μπορείτε και προφορικά στο τηλέφωνο 2831505717

Όροι παραγγελίας

 • Παράδοση για Αθήνα και λοιπή Ελλάδα 6 ημέρες την εβδομάδα (Δευτ-Σάβ) από τις 09.00 έως τις 21.00 εφόσον την Κυριακή δεν είναι κάποια επίσημη γιορτή. Αν κάποια Κυριακή είναι μεγάλη ονομαστική εορτή οι παραδόσεις θα γίνονται κανονικά. Επίσης κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να παραδώσουμε Κυριακές. 
 • Οι παραδόσεις χωρίζονται στα 2 μισά της ημέρας (09.00-15.00 και 15.00-21.00). Πιο δεσμευτικά περιθώρια φτιάχνουμε απευθείας με τους παραλήπτες). Σχόλια κατά την παραγγελία τύπου "παράδοση στις 18.00" ή "παράδοση 10.00-10.15" αγνούνται καθώς ισχύει ότι αναφέρουμε.
 • Αυθημερόν παραδόσεις για την Ελλάδα γίνονται όταν η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί έως τις 17:00 τοπική ώρα. Μετά το πέρας αυτής της ώρας επικοινωνήστε μαζί μας για τις δυνατότητες που υπάρχουν.
 • Παραδόσεις εκτός Ελλάδας παραδίδονται στο δίκτυο  Cosmoflora. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Η δωρεάν παράδοση αφορά κέντρα πόλεων όπου και υπάρχει συνεργάτης μας.
 • Σε περίπτωση που η περιοχή παράδοσης είναι εκτός κέντρου πόλεως ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον κόστος μεταφοράς. Καλό είναι αν η παράδοση είναι σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος να επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας.
 • Όταν λάβουμε την παραγγελία σας, το τμήμα παραδόσεων θα τηλεφωνήσει στον παραλήπτη για να κανονίσει το χρονικό περιθώριο που ο ίδιος επιθυμεί. Δεν γνωστοποιούμε ποιος στέλνει τα λουλούδια αλλά με  αυτό τον τρόπο η παραγγελία σας θα παραδοθεί σωστά.
 • Αν δεν θέλετε να τηλεφωνήσουμε αυτό μπορεί να γίνει  μόνο σε εργασιακούς χώρους, όπου και αν ο παραλήπτης απουσιάζει το δώρο θα αφεθεί εκεί χωρίς να φέρουμε ευθύνη αν ο παραλήπτης τελικά κάποτε το λάβει.
 • Αν επίσης πάλι για κάποιο δικό σας λόγο δεν επιθυμείτε να τηλεφωνήσουμε στον παραλήπτη και η παράδοση είναι σε σπίτι, μπορούμε να κάνουμε μία και μόνο δοκιμή παράδοσης αλλά αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να παραδώσουμε το δώρο σας θα επιστραφεί στην έδρα μας και ο παραλήπτης ή εσείς θα πρέπει να το παραλάβετε από εδώ. Δεν θα κάνουμε δεύτερη δοκιμή για παράδοση.
 • Εκτός από κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή με πιστωτική , χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Mastercard,Maestro,Visa,Discovery,Amex) ή να πληρώσετε μέσω της υπηρεσίας Viva Wallet. Σε κάθε μια από αυτές τις περιπτώσεις, οι πληρωμές δρομολογούνται μέσω των συστημάτων της Viva Payments, ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα αδειοδοτημένο από την Τράπεζα Ελλάδος. Τα στοιχεία των καρτών σας δεν αποθηκεύονται και δεν επεξεργάζονται από την παρούσα ιστοσελίδα (zempili.gr) , και σε περίπτωση απώλειας δεδομένων ή ηλεκτρονικών κλοπών δεν φέρουμε καμία ευθύνη.
 • Συμπληρώνετε στην φόρμα της παραγγελίας σωστά όλα τα πεδία με αστερίσκο για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις στην ημερομηνία παράδοσης.
 • Σε περίπτωση λάθος συμπλήρωσης των στοιχείων παραλήπτη ή δικά σας δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση.
 • Κάποια λουλούδια, χρώματα ή υλικά μπορεί να διαφέρουν από τα εικονιζόμενα προϊόντα όμως θα είναι της ίδιας αξίας και αρίστης ποιότητος.
 • Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail από το σύστημα που θα επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας θα φτάσει σε εμάς. Αν δεν λάβετε αυτό το mail μέσα σε 1ώρα από την αποστολή της παραγγελίας σας επικοινωνήστε μαζί μας καθώς είναι πολύ πιθανό ή να μην έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία ή να έχετε καταχωρήσει το email σας λάθος.
 • Αν επιλέξετε τραπεζική κατάθεση 1) Για να εκτελεστεί η παραγγελία θα πρέπει πρώτα να εμφανιστεί η κίνηση στον λογαριασμό μας (αν είστε κάτοικος του εξωτερικού αυτό μπορεί να πάρει έως και 5 εργάσιμες), 2) Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν τον πελάτη εξ'ολοκλήρου.-ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ-Μεταφορές από τράπεζες του εξωτερικού κάνουν συνήθως 3-5 εργάσιμες για να φανούν και έχουν έως και 7ευρώ κρατήσεις. Σε περίπτωση που θα θέλατε η παραγγελία σας να εκτελεσθεί άμεσα έχοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το σύστημα IRIS. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα βάση του νόμου 2251/1994 να επιστρέψει το προϊόν μέσα σε διάστημα 14 ημερών (Εφόσον η κατάσταση του προϊόντος είναι ευπρεπής.)

Το ανθοπωλείο μας

Μετά από μία μικρή ανάπαυλα ξεκινάμε και πάλι να δημιουργούμε..
Σας καλοσωρίζουμε στο ολοκαίνουργιο κατάστημα μας στο κέντρο του Ρεθύμνου.
Αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα. 
Eleni Zempili |
floral studio design

Επικοινωνία

Ανθοπωλείο | Ελένη Ζεμπίλη

Λεωφόρος Κουντουριώτου 109

Ρέθυμνο-Κρήτη

icon ios7 telephone outline 128(+30)2831 505717

20061 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

googlemap Βρείτε μας τώρα

 

 

Tablet Ready

tabletready

ELENIZEMPILI